Get 27 70cl

€ 18,99
Niet op voorraad

Get 27 werd eind 18e eeuw ontwikkeld door de fransman Jean Get. Zorgvuldig geselecteerde muntblaadjes zijn het basisingrediënt van Get 27. Deze worden zes keer gedistilleerd volgens een geheime formule. Door de mengeling met brandewijn en rietsuikersiroop ontstaat de unieke smaak van Get 27. Get 27 is de enige alcohol met een frisse pepermuntsmaak. Get 27 wordt gedronken al shot of aangelengd met mineraal- of sprankelend water, of gemixt in originele cocktails zoals de Get Mojito.

Get 27 Likeur is een heerlijke Kruidenlikeur van het merk Get27. Deze Likeur is gedistilleerd in het prachtige Frankrijk en is gebotteld op 21% alcohol. Bestel deze Likeur voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Get 27.

Kruidenlikeur behoren tot de oudste soort likeuren die we kennen. Ze worden gemaakt van verschillende kruiden, en zijn heerlijk in cocktails, maar ook om puur te drinken. In verschillende soorten kruidenlikeuren komt zowel zoetheid als bitterheid voor. Sommige stijlen smaken medicinaal en aards, terwijl andere vanille, kaneel en andere zoete specerijen bevatten. Deze diversiteit maakt Kruidenlikeuren een veelzijdig onderdeel van de cocktailbibliotheek!

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Likeur. Van Limoncello tot Koffielikeur en Fruitlikeur. Ook alles om de lekkerste Likeur Cocktails mee te maken kun je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Get27
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 21%