Crafter's - Aromatic Flower Gin 70cl

€ 31,50
Op voorraad

Deze gin is een unieke mix van 12 zorgvuldig uitgekozen aromatische bloemen. Het elegante aroma van deze gin is sappig, bloemig, rond en complex. Rozenbottelbloemen hebben een natuurlijk pigment dat de gin een gouden kleur geeft. Wordt de gin echter gemixt met tonic, dan ontstaat een magisch effect waar veel enthousiaste reacties op zullen volgen.Crafter’s Aromatic Flower is niet je alledaagse klassieke gin, maar een fleurige geheel dat levendig communiceert door zicht, geur en smaak.

Crafter's - Aromatic Flower Gin Gin is een heerlijke Gin van het merk Crafters. Deze Gin is gedistilleerd in het prachtige Estonia en is gebotteld op 44,3% alcohol. Bestel deze Gin voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Crafter's - Aromatic Flower Gin.

Flavoured Gin is perfect voor gin liefhebbers die zin hebben in iets anders dan een klassieke gin. Bij Flavoured gin wordt er namelijk een smaak toegevoegd aan de basis gin. Omdat de toegevoegde smaak meestal een fruitsmaak is, heeft het vaak een fruitig karakter, waarbij de zoete en lichte smaak elkaar balanceren. Flavoured Gin bevat meer suiker dan andere Gin soorten. Aangezien het meestal om fruit gaat, is de zoetheid van de Gin afkomstig van natuurlijke suikers. Door de Gin te mixen met Tonic of Ginger Ale breng je de smaken nog beter naar boven.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Gin! Van London Dry Gin tot Old Tom Gin, Sloe Gin en Flavoured Gin. Ook alles om de beste Gin Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Crafters
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 44.3%