Ginraw Gastronomic Gin 70cl

€ 42,99
Niet op voorraad

Ginraw Gastronomic Gin is een mooie gin in een prachtig vormgegeven fles met leuke details. Het is een elegante gin met frisse aroma's gemaakt met slechts 7 botanicals waaronder de jeneverbes, citroen, laurier en diverse aromatische kruiden. dit geven de gin een verfrissende citrus smaak even als zijn aroma met een lichte limoen achtergrond. Deze gin kan prima on the rocks gedronken worden maar is ook zeer geschikt om een Gin & tonic van te maken.

Ginraw Gastronomic Gin Gin is een heerlijke Gin van het merk GinRaw. Deze Gin is gedistilleerd in het prachtige Spain en is gebotteld op 42,3% alcohol. Bestel deze Gin voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Ginraw Gastronomic Gin.

Ondanks de naam hoeft een London Dry Gin, niet in London gemaakt te worden. London Dry is een manier of "stijl" van Gin maken. Het is de meest gedronken soort Gin in de wereld. Een London Dry Gin kan kruidig, floraal, of gewoon droog "Dry" zijn. Door de lichte smaak en soepelheid van London Dry Gin is dit perfect voor de ultieme Gin & Tonic

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Gin. Van London Dry Gin tot Old Tom Gin, Sloe Gin en Flavoured Gin. Ook alles om de beste Gin Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij GinRaw
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 42.3%