Glen Breton, 10 years 70cl

€ 38,50
Niet op voorraad

Toen Glenora in 1990 werd opgericht, was het de eerste maltwhiskydistilleerderij van Canada. De ligging in Nova Scotia is beeldschoon, maar de merknaam Glen Breton zorgde voor ophef bij de Scotch Whisky Association, die claimde dat deze misleidend was voor consumenten. Na jarenlange rechtszaken werd Glenora in het gelijk gesteld. Sindsdien is Glen Breton uitgegroeid tot een volwassen single malt uit Canada, wat een zeldzaamheid is. Deze specifieke editie rijpte 10 jaar in vaten van Amerikaans eikenhout.

Glen Breton, 10 Y Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Glen Breton. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Canada en is gebotteld op 43% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Glen Breton, 10 Y.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Glen Breton
Categorie Single Malt
Land Canada
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 43%