Glen Moray, 10 years - Fired Oak 70cl

€ 30,99
Niet op voorraad

Glen Moray, 10 Y - Fired Oak is het antwoord van deze Speyside distilleerderij op bourbon. Volgens de wet moet Amerikaanse bourbon rijpen in nieuwe vaten die van binnen geblakerd zijn, zodat een natuurlijk houtskoolfilter ontstaat. Dit soort vaten geven vaak intensere smaken af. Om wat van die intense smaak te vangen, werd de Glen Moray, 10 Y - Fired Oak gefinisht in zwaargeblakerde nieuwe vaten van Amerikaans eikenhout. Het resultaat is een Schotse single malt met een verrassend Amerikaans smaakprofiel.

Glen Moray, 10 Y - Fired Oak Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Glen Moray. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Speyside en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Glen Moray, 10 Y - Fired Oak.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Glen Moray
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Speyside
Leeftijd 10 years
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%