Glen Moray, 25 years 70cl

€ 228,50
Niet op voorraad

Deze gelimiteerde Glen Moray, met een oplage van 3295 flessen, heeft eerst gerijpt op Bourbon vaten en heeft daarna nog nagerijpt op oude Tawny Port vaten. De distilleerderij dateert van 1897, de gebouwen zijn echter veel ouder; hier was al in 1815 een bierbrouwerij gevestigd. Deze Speyside distilleerderij uit Elgin is vooral bekend om z'n jongere whisky’s, die zonder uitzondering licht van karakter zijn. Een oude Glen Moray, zoals deze, is vrij zeldzaam. Een hartverwarmende whisky!

Glen Moray, 25 Y - Port Cask Finish Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Glen Moray. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Speyside en is gebotteld op 43% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Glen Moray, 25 Y - Port Cask Finish.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Glen Moray
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Speyside
Leeftijd 25 years
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 43%