Glen Moray - Chardonnay Finish met 2 glazen 70cl

€ 27,50
Niet op voorraad

Glen Moray produceert al meer dan een eeuw single malt whisky van hoge kwaliteit. De distilleerderij ligt aan de rand van Elgin, een kleine stad in het midden van de belangrijkste whiskyregio van Schotland. Glen Moray produceert zijn whisky in koperen distilleerketels en gebruikt alleen water, gerst en gist. De whisky rijpt daarna in vaten van Amerikaans eikenhout. De Glen Moray Chardonnay Cask Finish heeft een nieuwe intrigerende dimensie door een extra rijping op Chardonnay-vaten, wat een spannende mengeling van de smaken van witte wijn en malt whisky oplevert.

Glen Moray - Chardonnay Finish met 2 glazen Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Glen Moray. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Speyside en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Glen Moray - Chardonnay Finish met 2 glazen.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Glen Moray
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Speyside
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%