Glen Scanlan, 12 years 70cl

€ 22,99
Niet op voorraad

Deze 12 jaar oude Glen Scanlan is een blend van maltwhisky's die minimaal 12 jaar oud zijn. De geur is vol en aangenaam complex met fruitige en kruidige tonen. De smaak is rijk en vol en gaat van complex over in gebalanceerd en zacht. Deze whisky drink je puur of met wat druppels water om alle aroma vrij te laten komen.

Glen Scanlan, 12 Y Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Glen Scanlan. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Highland en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Glen Scanlan, 12 Y.

Blended Malt whisky is gemaakt van een mix of blend van Single Malt whisky's van verschillende distilleerderijen waar verder geen Grain whisky meer aan toegevoegd wordt. Niet te verwarren met blended whisky. De single malt whisky's worden naar smaak samengevoegd door master blenders om zo tot een zo goed mogelijk smakende whisky te komen. Blended Malt Whisky's hebben een aanhoudende, lichte afdronk door de uitgebreide reeks texturen en smaken van alle verschillende Single Malts die samenkomen.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Single Malt whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Blended Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Glen Scanlan
Categorie Blended Malt
Land Schotland
Regio Highland
Leeftijd 12 years
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%