Teacher’s - Blended Scotch 70cl

€ 16,50
Op voorraad

Teacher’s Highland Cream is niet als elke andere Schotse blended whisky. Ten eerste is het percentage maltwhisky’s vrij hoog met liefst 45%. Ten tweede wordt het hart van Teacher’s gevormd door Ardmore, een Highland-distilleerderij die geturfde whisky produceert. Die combinatie zorgt voor een rijke smaakervaring.

Teacher’s - Blended Scotch Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Teachers. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Blended Scotch en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Teacher’s - Blended Scotch.

Blended Whisky's zijn wereldwijd de populairste en meest gedronken whiskysoort. Blended Whisky is een mix van twee of meer whisky's die samen worden gebotteld onder één merknaam. Meestal bestaat een Blended Whisky uit Grain Whisky en Malt Whisky. De smaak van een Blended Whisky is meestal wat zachter en milder dan een Single Malt waardoor dit soort whisky zeer geschikt is voor de beginnende whiskyliefhebbers. Maar ook in Whisky Cocktails en in de mix zijn Blended whisky's heel lekker.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Single Malt Whisky tot Bourbon Whiskey. Maar ook whisky’s zoals deze Blend. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Teachers
Categorie Blend
Land Schotland
Regio Blended Scotch
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%