Glen Scotia, 15 years 70cl

€ 51,99
Niet op voorraad

Glen Scotia is opgericht in 1832 en één van de 3 distilleerderijen, nog actief in de regio Campbeltown en ook één van de kleinste distilleerderijen van Schotland. Elk vat wordt nog geselecteerd en gekeurd door de Master Blender, John Peterson. Deze rijpte 15 jaar op barrels van Amerikaans eikenhout en is un-chill filtered gebotteld op een sterkte van 46%. Een volle, rijke whisky met een mooie balans tussen zoete, fruitige, kruidige en bittere tonen.

Glen Scotia, 15 Y Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Glen Scotia. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Campbeltown en is gebotteld op 46% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Glen Scotia, 15 Y.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Glen Scotia
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Campbeltown
Leeftijd 15 years
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 46%