Glen Scotia - Victoriana 70cl

€ 70,99
Niet op voorraad

Glen Scotia is een van de weinige overgebleven distilleerderijen in Campbeltown. Deze kleine Schotse whiskyregio stond ooit bol van de distilleerderijen, maar nu zijn er nog maar 3 over. De geschiedenis van Glen Scotia gaat niet alleen maar over rozen, maar de laatste jaren wordt er met veel lof over de single malts van Glen Scotia gesproken. De Glen Scotia Victoriana rijpte voornamelijk in ex-bourbonvaten, maar bracht daarna nog 12 maanden door in first-fill Pedro Ximenez-vaten en zwartgeblakerde vaten van Amerikaans eiken.

Glen Scotia - Victoriana Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Glen Scotia. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Campbeltown en is gebotteld op 54,2% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Glen Scotia - Victoriana.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Glen Scotia
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Campbeltown
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 54.2%