Glenalmond - Blended Malt 70cl

€ 24,50
Niet op voorraad

Er zijn blended whisky’s en single malts, maar je hebt ook zoiets als blended malts. Deze whiskystijl wordt gemaakt door single malt whisky’s van verschillende distilleerderijen te combineren. Glenalmond Blended Malt is daar een voorbeeld van, hoewel we nooit precies zullen weten welke single malts onderdeel uitmaken van deze heerlijke whisky. Glenalmond is vernoemd naar Almond-rivier. Dat is ook waarom er een grote vis op het etiket staat: een beekforel. Deze komt veel voor in de Almond.

Glenalmond - Blended Malt Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Glenalmond. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Highland en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Glenalmond - Blended Malt.

Blended Malt whisky is gemaakt van een mix of blend van Single Malt whisky's van verschillende distilleerderijen waar verder geen Grain whisky meer aan toegevoegd wordt. Niet te verwarren met blended whisky. De single malt whisky's worden naar smaak samengevoegd door master blenders om zo tot een zo goed mogelijk smakende whisky te komen. Blended Malt Whisky's hebben een aanhoudende, lichte afdronk door de uitgebreide reeks texturen en smaken van alle verschillende Single Malts die samenkomen.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Single Malt whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Blended Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Glenalmond
Categorie Blended Malt
Land Schotland
Regio Highland
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%