Glencadam - Reserva Andalucia 70cl

€ 40,50
Niet op voorraad

Glencadam Reserva Andalucía is een eerbetoon aan de lange traditie van deze distilleerderij op het gebied van vaten uit Andalusië. In deze wereldberoemde regio staan tal van sherrybodegas. Veel van hun vaten weten de weg naar Schotland te vinden om daar een heerlijke smaak aan Schotse whisky mee te geven. De Glencadam Reserva Andalucía rijpte eerst in bourbonvaten en daarna minimaal 12 maanden in first-fill Oloroso sherryvaten.

Glencadam - Reserva Andalucia Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Glencadam. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Highland en is gebotteld op 46% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Glencadam - Reserva Andalucia.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Glencadam
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Highland
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 46%