Jack Daniel's Cadeau set Mini's Gift Pack 250ml

€ 23,99
Op voorraad

Dit is je kans om te proeven wat Jack Daniel’s zo populair maakt. In deze Family Pack zit uiteraard de klassieke Jack Daniel’s Old No.7, maar ook de extra soepele Gentleman Jack. Daarnaast vind je er de Tennessee Fire (kaneelsmaak) en de zoete Tennessee Honey. De topper is een flesje van de exclusieve Jack Daniel’s Single Barrel.

Jack Daniel's - Gift Pack Minis Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Jack Daniels. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige USA en is gebotteld op 39% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Jack Daniel's - Gift Pack Minis .

Bourbon Whiskey's worden uitsluitend gemaakt in de Verenigde Staten. Een officiële Bourbon Whiskey bevat minstens 51% maïs, maar bij de meesten is dit een stuk hoger. Door de Maïs krijgt de Bourbon een zoetere smaak vergeleken met andere soorten whisky's, zoals een Single Malt. Bourbon Whiskey heeft hierdoor over het algemeen een rokerig en zoet smaakprofiel met tonen van karamel en vanille en is heerlijk puur of met ijs te drinken.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whiskey tot Blended Whisky. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whiskey cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Jack Daniels
Categorie Bourbon
Land Amerika
Inhoud 250ml
Alcoholpercentage 39%