GlenDronach, 10 years - The Forgue 1 liter

€ 63,50
Niet op voorraad

Ooit werd Macallan gezien als het absolute summum op het gebied van sherrygerijpte whisky. De laatste jaren is Macallan bijgehaald (en misschien zelfs wel ingehaald) door GlenDronach. De GlenDronach, 10 Y – The Forgue is een voorbeeld van wat deze distilleerderij in de Schotse Hooglanden te bieden heeft. Deze single malt rijpte in een combinatie van oloroso en Pedro Ximènez sherryvaten. De whisky is vernoemd de Schotse Forgue-vallei, waar de GlenDronach distilleerderij ligt.

GlenDronach, 10 Y - The Forgue Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Glendronach. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Speyside en is gebotteld op 43% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke GlenDronach, 10 Y - The Forgue.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Glendronach
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Speyside
Leeftijd 10 years
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 43%