Glendronach, 12 years 70cl

€ 44,99
Op voorraad

Sinds de herstart van deze distilleerderij in 2002, na 7 jaar sluiting, is GlenDronach steeds populairder geworden onder de echte liefhebbers van een mooie whisky. Het kenmerk van GlenDronach is het rijpen op sherryvaten waardoor de whisky zijn donkere kleur en de typische volle smaak krijgt. De GlenDronach 12 Years is voornamelijk gerijpt op Oloroso sherryvaten en heeft daardoor een mooi zacht zoetje,lichte chocoladetonen en een uitgebreid kruidenpallet.

Glendronach, 12 Y Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Glendronach. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Speyside en is gebotteld op 43% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Glendronach, 12 Y.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Glendronach
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Speyside
Leeftijd 12 years
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 43%