Glenfiddich, 18 years - Small batch 70cl

€ 99,50
Niet op voorraad

Glenfiddich 18 Y wordt geproduceerd in de grootste en bestverkopende distilleerderij van Schotland. De whisky wordt in batches gemaakt en elke batch heeft een eigen nummer. Glenfiddich 18 Y rijpt in ex-Oloroso vaten van Spaan eiken en in vaten van Amerikaans eiken. In 1963 was Glenfiddich de eerste Schotse distilleerderij die single malt whisky omarmde. Mede daarom hebben ze nu enorm veel expertise die doorschijnt in de kwaliteit van hun whisky.

Glenfiddich, 18 Y - Small Batch Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Glenfiddich. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Speyside en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Glenfiddich, 18 Y - Small Batch.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Glenfiddich
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Speyside
Leeftijd 18 years
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%