Glenfiddich - Cask Collection mini set 150ml

€ 19,99
Niet op voorraad

Glenfiddich biedt jou met deze Cask Collection Mini Set de kans om kennis te maken met verschillende houtsoorten. Glenfiddich Select Cask rijpte bijvoorbeeld in bourbon, rode wijn en Europese eikenhoutenvaten. Glenfiddich Reserve Cask bracht daarentegen exclusief tijd door in kenmerkende Spaanse sherryvaten. Glenfiddich Vintage Cask rijpte dan weer in een mix van Europees en Amerikaans eiken.

Glenfiddich - Cask Collection mini set Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Glenfiddich. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Speyside en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Glenfiddich - Cask Collection mini set.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Glenfiddich
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Speyside
Inhoud 150ml
Alcoholpercentage 40%