Glengoyne, 12 years 70cl

€ 47,99
Op voorraad

Glengoyne staat bekend om zijn lange fermentatie en langzame distillatie — een filosofie die ook wordt toegepast op de rijping van de whisky. Het leidt allemaal tot heerlijke, relaxte whisky, waarvan de Glengoyne 12 Y een uitstekend voorbeeld is. De Glengoyne 12 Y is een van de belangrijkste whisky’s van deze distilleerderij in de Schotse Hooglanden. De whisky rijpt in zowel sherry- als bourbonvaten, wat de whisky intensiteit en een volle smaak meegeeft, maar ook frisse citrusaroma’s.

Glengoyne, 12 Y Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Glengoyne. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Highland en is gebotteld op 43% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Glengoyne, 12 Y.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Glengoyne
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Highland
Leeftijd 12 years
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 43%