Glenlivet, 12 years - Double Oak met 2 glazen 70cl

€ 39,99
Niet op voorraad

The Glenlivet is enorm populair en verkoopt jaarlijks vele miljoenen flessen. Daarmee is het een van de meest herkenbare namen in de Schotse whisky. The Glenlivet 12 Y Double Oak is een goed voorbeeld van de kenmerkende stijl van deze distilleerderij. Deze single malt rijpte eerste in traditionele eikenhouten vaten, maar bracht daarna tijd door in vaten van Amerikaans eikenhout. In deze cadeauverpakking vind je ook 2 glazen, zodat je ultiem kan genieten van The Glenlivet 12 Y Double Oak.

Glenlivet, 12 Y - Double Oak met 2 glazen Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Glenlivet. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Speyside en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Glenlivet, 12 Y - Double Oak met 2 glazen.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Glenlivet
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Speyside
Leeftijd 12 years
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%