Glenrothes - Robur Reserve 1 liter

€ 44,50
Niet op voorraad

Het is dit jaar 140 jaar geleden dat er voor het eerst whisky gemaakt werd bij Glenrothes. Sindsdien is er continu kwaliteitswhisky geproduceerd bij deze distilleerderij in het hart van Speyside. Ze gaan bij Glenrothes prat op de kwaliteit van hun bronwater, de langzame distillatie en rijping op sherryvaten. Ze bottelen ook al hun whisky zonder karamelkleuring. De Glenrothes Robur Reserve leent zijn naam van Quercus Robur, wat de Latijns benaming is voor Europees eikenhout. Deze whisky heeft dan ook voor een belangrijk deel op first-fill Oloroso sherryvaten gerijpt.

Glenrothes - Robur Reserve Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Glenrothes. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Speyside en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Glenrothes - Robur Reserve.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Glenrothes
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Speyside
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 40%