Goa - London Dry Gin 70cl

€ 22,50
Op voorraad

Goa gin dankt de naam aan een van de kleinste maar meest diverse gebieden in India. De 8 botanicals (jeneverbes, engelwortel, Kardemom, komijn,nootnuskaat, koriander en kassia) worden speciaal geselecteerd in Afrika, Azie, Europa en Amerika. Deze mix zorgt voor een herkenbare en harmonieuze smaak. Een fris boeket van komijn en kardemon die doen denken aan Indiase curry. De sterke smaak van kruiden en jeneverbes.

Goa - London Dry Gin Gin is een heerlijke Gin van het merk Goa. Deze Gin is gedistilleerd in het prachtige England en is gebotteld op 43% alcohol. Bestel deze Gin voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Goa - London Dry Gin.

Ondanks de naam hoeft een London Dry Gin, niet in London gemaakt te worden. London Dry is een manier of "stijl" van Gin maken. Het is de meest gedronken soort Gin in de wereld. Een London Dry Gin kan kruidig, floraal, of gewoon droog "Dry" zijn. Door de lichte smaak en soepelheid van London Dry Gin is dit perfect voor de ultieme Gin & Tonic

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Gin. Van London Dry Gin tot Old Tom Gin, Sloe Gin en Flavoured Gin. Ook alles om de beste Gin Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Goa
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 43%