Goa - Loove Edition Wild Berries 70cl

€ 19,99
Niet op voorraad

Goa love is een perfecte mix van klassieke gin met de natuurlijke zoetheid van frambozen. Speciaal voor iedereen die op zoek is naar nieuwe smaken en iedereen die op zoek is naar zachte, verfrissende en aromatische gins.

Goa - Loove Edition Wild Berries Gin is een heerlijke Gin van het merk Goa. Deze Gin is gedistilleerd in het prachtige England en is gebotteld op 37,5% alcohol. Bestel deze Gin voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Goa - Loove Edition Wild Berries.

Flavoured Gin is perfect voor gin liefhebbers die zin hebben in iets anders dan een klassieke gin. Bij Flavoured gin wordt er namelijk een smaak toegevoegd aan de basis gin. Omdat de toegevoegde smaak meestal een fruitsmaak is, heeft het vaak een fruitig karakter, waarbij de zoete en lichte smaak elkaar balanceren. Flavoured Gin bevat meer suiker dan andere Gin soorten. Aangezien het meestal om fruit gaat, is de zoetheid van de Gin afkomstig van natuurlijke suikers. Door de Gin te mixen met Tonic of Ginger Ale breng je de smaken nog beter naar boven.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Gin! Van London Dry Gin tot Old Tom Gin, Sloe Gin en Flavoured Gin. Ook alles om de beste Gin Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Goa
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 37.5%