Golden Arch - Limoncello 70cl

€ 16,99
Niet op voorraad

Golden Arch Limoncello is een natuurlijke likeur op basis van Italiaanse citroenen. De smaak en aroma's van de citroenschil geven deze likeur voldoende body waardoor er weinig tot geen smaaktoevoegingen nodig zijn. Zo komen de gebruikte natuurlijke ingredienten dus goed tot hun recht.

Golden Arch - Limoncello Likeur is een heerlijke Limoncello van het merk Golden Arch. Deze Likeur is gedistilleerd in het prachtige Nederland en is gebotteld op 32% alcohol. Bestel deze Likeur voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Golden Arch - Limoncello.

Limoncello is een Italiaanse drank die wordt gemaakt van de schil van citroenen en heeft vaak een licht, troebel uiterlijk. Het is een likeur die vooral ijskoud wordt gedronken in de zomer. Je kunt er heerlijke cocktails & mixdrankjes mee bereiden maar ook gewoon lekker puur drinken!

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Likeur. Van Sambuca tot whiskylikeur. Ook alles om de lekkerste Likeur Cocktails mee te maken kun je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Golden Arch
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 32%