Goslings - Black Seal 1 liter

€ 25,99
Niet op voorraad

Gosling’s Black Seal rum 40% (80°) is an original recipe dating back to the mid 19th century. It has become synonymous with Bermuda. It’s the national drink and the island’s most widely exported product. A blend of aged rums distilled from molasses, it is the key ingredient in Bermuda’s National drink, the Dark ’N Stormy®.

Goslings - Black Seal Rum is een heerlijke Rum van het merk Goslings. Deze Rum is gedistilleerd in het prachtige Bermuda en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Rum voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Goslings - Black Seal.

Bruine Rum is heerlijk om puur te drinken of met ijs. Omdat bruine rum langer op houten vaten heeft gerijpt krijgt deze een mooi karakter mee die veel diepgaander is dan bij Witte Rum of Gouden Rum. Bruine Rums zijn meestal dan ook duurder omdat ze vaak van betere kwaliteit zijn. Maar Bruine rums kunnen ook erg lekker zijn in de mix en in Rum Cocktails.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Rum. Van Witte Rum tot Gouden Rum en Bruine Rum. Ook alles om de beste Rum Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Goslings
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 40%