Goslings - Black Seal 151 Proof 70cl

€ 33,99
Niet op voorraad

Gosling’s 151 Black Seal Rum refers to the strength in US proof, which equates to 75.5% alcohol by volume. A blend of aged rums distilled from molasses, for a stronger version of Bermuda’s National drink, the Dark ’N Stormy®.

Goslings - Black Seal 151 Proof Rum is een heerlijke Rum van het merk Goslings. Deze Rum is gedistilleerd in het prachtige Bermuda en is gebotteld op 75% alcohol. Bestel deze Rum voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Goslings - Black Seal 151 Proof.

Bruine Rum is heerlijk om puur te drinken of met ijs. Omdat bruine rum langer op houten vaten heeft gerijpt krijgt deze een mooi karakter mee die veel diepgaander is dan bij Witte Rum of Gouden Rum. Bruine Rums zijn meestal dan ook duurder omdat ze vaak van betere kwaliteit zijn. Maar Bruine rums kunnen ook erg lekker zijn in de mix en in Rum Cocktails.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Rum. Van Witte Rum tot Gouden Rum en Bruine Rum. Ook alles om de beste Rum Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Goslings
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 75%