Goslings - Family Reserve 70cl

€ 65,99
Op voorraad

Gosling’s Family Reserve OLD RUM 40% (80°) is left resting in premium once used oak bourbon barrels where it is aged until it has acquired a luscious well balanced complexity much like a rare scotch or XO cognac. Extremely rare! Each bottle is hand numbered, and hand packaged in the original way Black Seal was, in a champagne bottle, sealed with black wax.

Goslings - Family Reserve Rum is een heerlijke Rum van het merk Goslings. Deze Rum is gedistilleerd in het prachtige Bermuda en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Rum voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Goslings - Family Reserve.

Bruine Rum is heerlijk om puur te drinken of met ijs. Omdat bruine rum langer op houten vaten heeft gerijpt krijgt deze een mooi karakter mee die veel diepgaander is dan bij Witte Rum of Gouden Rum. Bruine Rums zijn meestal dan ook duurder omdat ze vaak van betere kwaliteit zijn. Maar Bruine rums kunnen ook erg lekker zijn in de mix en in Rum Cocktails.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Rum. Van Witte Rum tot Gouden Rum en Bruine Rum. Ook alles om de beste Rum Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Goslings
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%