H by Hine 70cl

€ 34,99
Niet meer leverbaar

Gelegen in het hart van de Grande Champagne van de streek Cognac, produceert het huis van Hine al meer dan 250 jaar de meest verfijnde cognacs. Het landgoed beschikt over een uitzonderlijke wijngaard van 173 hectare groot. Het huis heeft een zeer bijzondere traditie met het produceren van relatief kleine hoeveelheden, maar van een zeer hoge kwaliteitsstandaard. H by Hine is een echte VSOP; een blend van verschillende vaten, waarvan de jongste 4 jaar oud zijn. De geur en smaak zijn vol van jasmijn en iris, en hebben een fijne vanille toon, en een hint van sinaasappel. Perfect om zo van te genieten, of te verwerken in een mooie cocktail.

H by Hine Cognac is een heerlijke Cognac van het merk H. Deze Cognac is gedistilleerd in de prachtige Grande Champagne regio in Frankrijk en is gebotteld op 40 % alcohol. Bestel deze Cognac voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke H by Hine.

V.S. Cognac ofwel "Very Special" Cognac wordt minstens 2 jaar gerijpt. Cognac wordt ook benoemd met ***. Als je drie sterren ziet betekent dit dat het een V.S. Cognac is. V.S. is de jongste cognac van de drie verschillende soorten, waarbij X.O. het oudste is. VS Cognac heeft vaak een frissere en fruitigere aroma vergeleken met de oudere Cognacs. Als je van een beetje pit houdt, is het absoluut prima om een VS Cognac puur of met ijs te drinken.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Cognac. Van V.S. tot V.S.O.P. en X.O. Cognac. Ook alles om de lekkerste Cognac Cocktails mee te maken kun je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij H
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%