Half Hitch Gin 70cl

€ 35,99
Niet op voorraad

Camden Town, vandaag de dag één van de hipste wijken van Londen, was 150 jaar geleden een industriewijk en het kloppend hart van de gin productie. De naam verwijst naar de knoop die gebruikt werd om binnenvaartschepen vast te leggen aan de kade in Camden. Combinatie van verrassende botanische ingrediënten, zoals: zwarte thee, bergamot, hout, hooi en peper. Frisse gin met lichte verse bergamot aroma’s, ondersteund door pikante geuren door toevoeging van gebarsten peper, kaneel en jeneverbes.

Half Hitch Gin Gin is een heerlijke Gin van het merk Camden Lock. Deze Gin is gedistilleerd in het prachtige England en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Gin voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Half Hitch Gin.

Flavoured Gin is perfect voor gin liefhebbers die zin hebben in iets anders dan een klassieke gin. Bij Flavoured gin wordt er namelijk een smaak toegevoegd aan de basis gin. Omdat de toegevoegde smaak meestal een fruitsmaak is, heeft het vaak een fruitig karakter, waarbij de zoete en lichte smaak elkaar balanceren. Flavoured Gin bevat meer suiker dan andere Gin soorten. Aangezien het meestal om fruit gaat, is de zoetheid van de Gin afkomstig van natuurlijke suikers. Door de Gin te mixen met Tonic of Ginger Ale breng je de smaken nog beter naar boven.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Gin! Van London Dry Gin tot Old Tom Gin, Sloe Gin en Flavoured Gin. Ook alles om de beste Gin Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Camden Lock
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%