Hayman's -London Dry Gin 70cl

€ 23,50
Niet op voorraad

Het oorspronkelijke Hayman Distillers is opgericht in 1820, en later in 1863 overgenomen door James Burrough, die we kennen van Beefeater Gin. Deze Hayman’s klassieke London Dry Gin is gecreëerd door directeur Christopher Hayman, telg uit de oudste Gin-producerende familie van Engeland; ‘The Hayman Family’ en heeft inmiddels meer dan 40 jaar ervaring met het distilleren van Gin. Gedistilleerd naar een recept met 10 plantaardige producten. Een zorgvuldige balans van jeneverbes, koriander, sinaasappel- en citroenschil.

Hayman's -London Dry Gin Gin is een heerlijke Gin van het merk Hayman's. Deze Gin is gedistilleerd in het prachtige England en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Gin voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Hayman's -London Dry Gin.

Ondanks de naam hoeft een London Dry Gin, niet in London gemaakt te worden. London Dry is een manier of "stijl" van Gin maken. Het is de meest gedronken soort Gin in de wereld. Een London Dry Gin kan kruidig, floraal, of gewoon droog "Dry" zijn. Door de lichte smaak en soepelheid van London Dry Gin is dit perfect voor de ultieme Gin & Tonic

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Gin. Van London Dry Gin tot Old Tom Gin, Sloe Gin en Flavoured Gin. Ook alles om de beste Gin Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Hayman's
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%