Hennessy - VS Gold Limited Edition 70cl

€ 40,50
Niet op voorraad

Hennessy Very Special is de meest verkochte cognac ter wereld en een benchmark in de 'art of blending'. De eaux-de-vie rijpen overwegend in nieuwe eikenhouten vaten, dit geeft de cognac intense, levendige smaken, een mooie structuur en een rond mondgevoel, met behoud van frisheid en fruitige aroma's.

Hennessy - VS Gold Limited Edition Cognac is een heerlijke Cognac van het merk Hennessy. Deze Cognac is gedistilleerd in het prachtige Frankrijk en is gebotteld op 40 % alcohol. Bestel deze Cognac voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Hennessy - VS Gold Limited Edition.

V.S. Cognac ofwel "Very Special" Cognac wordt minstens 2 jaar gerijpt. Cognac wordt ook benoemd met ***. Als je drie sterren ziet betekent dit dat het een V.S. Cognac is. V.S. is de jongste cognac van de drie verschillende soorten, waarbij X.O. het oudste is. VS Cognac heeft vaak een frissere en fruitigere aroma vergeleken met de oudere Cognacs. Als je van een beetje pit houdt, is het absoluut prima om een VS Cognac puur of met ijs te drinken.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Cognac. Van V.S. tot V.S.O.P. en X.O. Cognac. Ook alles om de lekkerste Cognac Cocktails mee te maken kun je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Hennessy
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%