Hennessy - Paradis 70cl

€ 1.128,50
Niet op voorraad

Hennessy Paradis wordt gedefinieerd door z’n finesse en delicaatheid. De cognac is samengesteld uit minimaal 100 eaux-de-vie met een minimale rijping van 25 jaar, maar vaak vele decennia langer. Vol rijke, harmonieuze nuances die zich langzaam onthullen. De kleur is koperkleurig goud Een elegante en weelderige florale geur. De smaak is delicaat en toch intens. Vol rijp fruit, zachte kruiden en getoast hout.

Hennessy - Paradis Cognac is een heerlijke Cognac van het merk Hennessy. Deze Cognac is gedistilleerd in de prachtige Cognac regio in Frankrijk en is gebotteld op 40 % alcohol. Bestel deze Cognac voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Hennessy - Paradis.

X.O. Cognac ofwel "Extra Old" Cognac is een stuk ouder als VS en VSOP Cognac en wordt minstens 10 jaar gerijpt. Desondanks het feit dat de minimale leeftijd 10 jaar is, is een XO Cognac gemiddeld tussen de 15 en 20 jaar oud en soms zelfs ouder. Het smaakprofiel van een uitzonderlijke XO Cognac is rijk en luxueus samen met warme specerijen, noten, chocolade, toffee en gedroogd fruit. XO wordt vaak puur gedronken met ijs.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Cognac. Van V.S. tot V.S.O.P. en X.O. Cognac. Ook alles om de lekkerste Cognac Cocktails mee te maken kun je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Hennessy
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%