High West - American Prairie 70cl

€ 42,99
Niet op voorraad

High West American Prairie is een small-batch blend van twee straight bourbons, een 10 jaar oude Four Roses met een hoog aandeel rogge, en een 6 jaar oude Seagrams. Deze bourbon is vernoemd naar een natuurreservaat in Montana, dat met bijna 13.000 vierkante kilometer de grootste is in de 48 aaneengesloten staten. High West doneert 10% van de opbrengst van American Prairie aan het reservaat.

High West - American Prairie Whisky is een heerlijke Whisky van het merk High West. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige USA en is gebotteld op 46 % alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke High West - American Prairie.

Bourbon Whiskey's worden uitsluitend gemaakt in de Verenigde Staten. Een officiële Bourbon Whiskey bevat minstens 51% maïs, maar bij de meesten is dit een stuk hoger. Door de Maïs krijgt de Bourbon een zoetere smaak vergeleken met andere soorten whisky's, zoals een Single Malt. Bourbon Whiskey heeft hierdoor over het algemeen een rokerig en zoet smaakprofiel met tonen van karamel en vanille en is heerlijk puur of met ijs te drinken.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whiskey tot Blended Whisky. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whiskey cocktails mee te maken.

Meer informatie
Categorie Bourbon
Land Amerika
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 46%