Bonailie - Blended Malt 70cl

€ 30,50
Op voorraad

Bonailie is een mooi Schots woord voor een drankje om afscheid te nemen van een vriend en diegene een goede reis te wensen. Deze nieuwe blended malt is gemaakt door het team dat ook verantwoordelijk is voor Bladnoch, de meest zuidelijk gelegen distilleerderij in Schotland. Dr Nick Savage, die voorheen bij The Macallan werkte, heeft van Bonailie een toegankelijke en smaakvolle whisky gemaakt.

Bonailie - Blended Malt Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Bonailie. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Blended Scotch Malt en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Bonailie - Blended Malt.

Blended Malt whisky is gemaakt van een mix of blend van Single Malt whisky's van verschillende distilleerderijen waar verder geen Grain whisky meer aan toegevoegd wordt. Niet te verwarren met blended whisky. De single malt whisky's worden naar smaak samengevoegd door master blenders om zo tot een zo goed mogelijk smakende whisky te komen. Blended Malt Whisky's hebben een aanhoudende, lichte afdronk door de uitgebreide reeks texturen en smaken van alle verschillende Single Malts die samenkomen.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Single Malt whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Blended Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Bonailie
Categorie Blended Malt
Land Schotland
Regio Blended Scotch Malt
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%