Highland Park - Cask Strength 70cl

€ 68,99
Niet op voorraad

Een van de nieuwste whisky’s van Highland Park is gebotteld op een ongelooflijk hoge sterkte van 63,3%. De naam Highland Park Cask Strength is dan ook erg passend. Deze single malt is sinds eind vorig jaar verkrijgbaar en rijpte voornamelijk op sherryvaten van Amerikaans eikenhout. Deze vaten zijn uitgekozen door master whisky maker Gordon Motion. De Highland Park Cask Strength is niet koud-gefilterd en (uiteraard) ook niet verdund; dit is single malt op zijn puurst.

Highland Park - Cask Strength Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Highland Park. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Orkney en is gebotteld op 63,3% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Highland Park - Cask Strength.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Highland Park
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Islands
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 63.3%