Jack Daniel's - Rye 70cl

€ 28,99
Op voorraad

Jack Daniel’s Rye bestaat voor 70% uit rogge (rye) en wordt verder gemaakt met bronwater uit de eigen Cave Spring Hollow bron van Jack Daniel’s. De whiskey gaat daarna door hetzelfde houtskoolfiltering proces als de andere soorten Jack Daniel’s. Rye whiskey kenmerkt zich door een sterke smaak en krachtig karakter met een bittere afdronk

Jack Daniel's - Rye Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Jack Daniels. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige USA en is gebotteld op 45% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Jack Daniel's - Rye.

Bourbon Whiskey's worden uitsluitend gemaakt in de Verenigde Staten. Een officiële Bourbon Whiskey bevat minstens 51% maïs, maar bij de meesten is dit een stuk hoger. Door de Maïs krijgt de Bourbon een zoetere smaak vergeleken met andere soorten whisky's, zoals een Single Malt. Bourbon Whiskey heeft hierdoor over het algemeen een rokerig en zoet smaakprofiel met tonen van karamel en vanille en is heerlijk puur of met ijs te drinken.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whiskey tot Blended Whisky. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whiskey cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Jack Daniels
Categorie Bourbon
Land Amerika
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 45%