Jack Daniel's - Single Barrel, Barrel Strenght 70cl

€ 73,99
Niet op voorraad

De Jack Daniel’s Single Barrel Collection rijpt op de hoogste verdiepingen van de pakhuizen van Jack Daniel’s. Het zijn deze vaten die de meest extreme veranderingen in temperatuur ondergaan, waardoor een uitstekende Tennessee Whiskey ontstaat. De Jack Daniel’s Single Barrel Cask Strength wordt uitgekozen door meesterdistillateur Jeff Arnett, een van de weinige mensen die ooit deze titel heeft gedragen. De Jack Daniel’s Single Barrel Cask Strength heeft eindeloos veel karakter door de rijping op handgemaakte, geblakerde vaten van Amerikaans eikenhout, en is gebotteld op een indrukwekkende 64,5%.

Jack Daniel's - Single Barrel, Barrel Strenght Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Jack Daniels. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige USA en is gebotteld op 64,5% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Jack Daniel's - Single Barrel, Barrel Strenght.

Bourbon Whiskey's worden uitsluitend gemaakt in de Verenigde Staten. Een officiële Bourbon Whiskey bevat minstens 51% maïs, maar bij de meesten is dit een stuk hoger. Door de Maïs krijgt de Bourbon een zoetere smaak vergeleken met andere soorten whisky's, zoals een Single Malt. Bourbon Whiskey heeft hierdoor over het algemeen een rokerig en zoet smaakprofiel met tonen van karamel en vanille en is heerlijk puur of met ijs te drinken.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whiskey tot Blended Whisky. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whiskey cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Jack Daniels
Categorie Bourbon
Land Amerika
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 64.5%