James E. Pepper - '1776' Rye 70cl

€ 36,50
Niet op voorraad

De mash bill bestaat voor meer dan 90% uit rogge en er is geen maïs gebruikt. De whiskey is niet koud gefilterd. Het resultaat is zeer zacht met een beheerste zoetheid. Neus: duidelijke geur van rogge die vergezeld gaat van aroma’s van fris citrusfruit, kruidnagel en zoete sinaasappel. Smaak: zeer zacht en warm. Kruidnagel en sinaasappel keren duidelijk terug, nu met tonen van honing, chocolade en zoete kruiden. In de lange finale komen tonen van vers gebakken brood naar voren.

James E. Pepper - '1776' Rye Whisky is een heerlijke Whisky van het merk James. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige USA en is gebotteld op 46% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke James E. Pepper - '1776' Rye.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij James
Categorie Single Malt
Land Amerika
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 46%