Jameson - Crested Ten 70cl

€ 29,99
Niet op voorraad

Toen John Jameson in 1780 in Dublin zijn distilleerderij opende, had hij nooit kunnen denken dat zijn Whiskey wereldwijd toonaangevend zou worden. De distilleerderij in Dublin is inmiddels een museum; ze stoken nu in Midleton, Cork. Deze Crested Ten vindt zijn oorsprong in 1963, toen Jameson zijn Whiskey volledig zelf ging bottelen, omdat andere bottelaars er te vaak water bij deden. Het is een traditionele blend met een groot aandeel in sherryvaten gerijpte Whiskey.

Jameson - Crested Ten Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Jameson. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Ireland en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Jameson - Crested Ten.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Jameson
Categorie Single Malt
Land Ierland
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%