Jim Beam - Single Barrel 70cl

€ 36,99
Niet meer leverbaar

Geen enkel whiskyvat is exact hetzelfde. De plek in het warehouse, de seizoenen, de rijpingstijd. Het heeft allemaal invloed op de smaak van Jim Beam Single Barrel. Het is een kans om alle facetten van Jim Beam te ontdekken; iets wat iedere bourbonliefhebber zelf eens moet ervaren. Slechts 1 procent van alle vaten wordt voor Jim Beam Single Barrel geschikt gevonden.

Jim Beam - Single Barrel Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Jim Beam. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige USA en is gebotteld op 47,5% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Jim Beam - Single Barrel.

Bourbon Whiskey's worden uitsluitend gemaakt in de Verenigde Staten. Een officiële Bourbon Whiskey bevat minstens 51% maïs, maar bij de meesten is dit een stuk hoger. Door de Maïs krijgt de Bourbon een zoetere smaak vergeleken met andere soorten whisky's, zoals een Single Malt. Bourbon Whiskey heeft hierdoor over het algemeen een rokerig en zoet smaakprofiel met tonen van karamel en vanille en is heerlijk puur of met ijs te drinken.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whiskey tot Blended Whisky. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whiskey cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Jim Beam
Categorie Bourbon
Land Amerika
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 47.5%