Jim Beam - White 1 liter

€ 24,50
Niet op voorraad

Jim Beam White Label is één van de bestverkopende bourbons ter wereld. De 4 jaar rijping (twee keer zoveel dan wettelijk vereist) in vaten van Amerikaans eikenhout speelt daar absoluut een belangrijke rol in. Jim Beam White Label is een soepele, elegante en verfijnde bourbon, en bouwt voort op de gezamenlijke ervaring van 7 generaties van de Beam-familie. Hun ambacht heeft Jim Beam White Label naar de wereldtop gestuwd.

Jim Beam - White Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Jim Beam. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige USA en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Jim Beam - White.

Bourbon Whiskey's worden uitsluitend gemaakt in de Verenigde Staten. Een officiële Bourbon Whiskey bevat minstens 51% maïs, maar bij de meesten is dit een stuk hoger. Door de Maïs krijgt de Bourbon een zoetere smaak vergeleken met andere soorten whisky's, zoals een Single Malt. Bourbon Whiskey heeft hierdoor over het algemeen een rokerig en zoet smaakprofiel met tonen van karamel en vanille en is heerlijk puur of met ijs te drinken.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whiskey tot Blended Whisky. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whiskey cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Jim Beam
Categorie Bourbon
Land Amerika
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 40%