Jim Beam - Devil's Cut 70cl

€ 23,99
Op voorraad

De Devil’s Cut is het tegenovergesteld van de beroemde Angels’ Share, een aandeel van de whisky dat verdampt. Als de whisky door het hout verdampt, blijft er een klein beetje achter in de houtnerven — dat is de Devil’s Cut. Jim Beam heeft een manier gevonden om dit uit het hout te persen en te combineren met hun Kentucky straight bourbon, die daardoor extra diepgang krijgt.

Jim Beam - Devil's Cut Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Jim Beam. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige USA en is gebotteld op 45% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Jim Beam - Devil's Cut.

Bourbon Whiskey's worden uitsluitend gemaakt in de Verenigde Staten. Een officiële Bourbon Whiskey bevat minstens 51% maïs, maar bij de meesten is dit een stuk hoger. Door de Maïs krijgt de Bourbon een zoetere smaak vergeleken met andere soorten whisky's, zoals een Single Malt. Bourbon Whiskey heeft hierdoor over het algemeen een rokerig en zoet smaakprofiel met tonen van karamel en vanille en is heerlijk puur of met ijs te drinken.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whiskey tot Blended Whisky. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whiskey cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Jim Beam
Categorie Bourbon
Land Amerika
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 45%