Jodhpur - Premium 70cl

€ 25,50
Op voorraad

Jodhpur Dry Gin wordt gedistilleerd in Engeland. Deze wordt gedistilleerd in traditionele ketels uit 13 verschillende botanicals zoals koriander, kaneel, citroenschil, angelica, amandel, jeneverbes, zoethout, grapefruit, sinaasappel en gember. Deze botanicals zorgen voor een smaakcombinatie van bitter, fris en zoet met ook een kruidig aroma en citrus. De geur is aromatisch met de jeneverbes en subtiel wat kruidig. De smaak is erg zacht met jeneverbes en hint van citrus.

Jodhpur - Premium Gin is een heerlijke Gin van het merk Jodhpur. Deze Gin is gedistilleerd in het prachtige England en is gebotteld op 43% alcohol. Bestel deze Gin voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Jodhpur - Premium.

Ondanks de naam hoeft een London Dry Gin, niet in London gemaakt te worden. London Dry is een manier of "stijl" van Gin maken. Het is de meest gedronken soort Gin in de wereld. Een London Dry Gin kan kruidig, floraal, of gewoon droog "Dry" zijn. Door de lichte smaak en soepelheid van London Dry Gin is dit perfect voor de ultieme Gin & Tonic

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Gin. Van London Dry Gin tot Old Tom Gin, Sloe Gin en Flavoured Gin. Ook alles om de beste Gin Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Jodhpur
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 43%