Johnnie Walker - Black Label, Islay Origin 70cl

€ 32,50
Niet op voorraad

De limited editions van de “Origins” serie laten de drinker kennismaken met de mooiste smaken van Schotse Malt . Alle soorten uit de serie zijn een blend zijn van 12 jaar oude whisky’s. De whisky’s in de serie bevatten soorten die de primaire smaken van dat gebied vertegenwoordigen. Deze Islay bestaat oa. uit Lagavulin en Caol Ila en laat je kennis maken met rokerige whisky. Smaak van peper, gedroogd fruit en honing en een niet overheersende rokerigheid die in de afdronk terug komt.

Johnnie Walker - Black Label, Islay Origin Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Johnnie Walker. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Blended Scotch en is gebotteld op 42% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Johnnie Walker - Black Label, Islay Origin.

Blended Whisky's zijn wereldwijd de populairste en meest gedronken whiskysoort. Blended Whisky is een mix van twee of meer whisky's die samen worden gebotteld onder één merknaam. Meestal bestaat een Blended Whisky uit Grain Whisky en Malt Whisky. De smaak van een Blended Whisky is meestal wat zachter en milder dan een Single Malt waardoor dit soort whisky zeer geschikt is voor de beginnende whiskyliefhebbers. Maar ook in Whisky Cocktails en in de mix zijn Blended whisky's heel lekker.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Single Malt Whisky tot Bourbon Whiskey. Maar ook whisky’s zoals deze Blend. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Johnnie Walker
Categorie Blend
Land Schotland
Regio Blended Scotch
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 42%