Kah - Blanco 70cl

€ 41,99
Op voorraad

De schedel is gebaseerd een bijzonder macabere Boliviaanse traditie van "Dag van de Doden". Echte schedels worden gewaard en 8 november naar de begraafplaats gebracht. Hier krijgen de schedels sigaren en tequila aangeboden. Hiermee zouden de dode “onsterfelijk” worden en zo waken over de levende. De Blanco is aanvankelijk zoet maar wordt snel gevolgd door een peperige smaak.

Kah - Blanco Tequila is een heerlijke Blanco & Silver Tequila van het merk Kah. Deze Tequila is gedistilleerd in het prachtige Mexico en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Tequila voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Kah - Blanco.

Blanco, ofwel Silver, is Tequila in zijn zuiverste vorm. Blanco tequila is helder van kleur en wordt meestal direct na de laatste distillatie gebotteld. Het wordt voornamelijk gebruikt in mixes en cocktails, zoals de heerlijke Margarita cocktail. Uiteraard kan je ook van Blanco & Silver tequila genieten door het puur of met ijs te drinken!

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Tequila. Van Blanco & Silver tot Reposado en Anejo. Ook alles om de lekkerste Tequila Cocktails mee te maken kan je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Kah
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%