Kilchoman - Christmas Edition, Machir Bay CS 70cl

€ 70,50
Niet op voorraad

Kilchoman, een cultdistilleerderij op Islay, heeft een speciale editie uitgebracht van hun klassieke Machir Bay. Deze is op vatsterkte gebotteld en komt net op tijd voor de feestdagen uit. Mede door de ambachtelijke aanpak van Kilchoman heeft deze distilleerderij een grote schare fans opgebouwd sinds de oprichting in 2005. Machir Bay, het vlaggenschip van Kilchoman, heeft gerijpt in bourbon- en sherryvaten. De whisky is vernoemd naar het spectaculairste strand van Islay, dat zich over een lengte van bijna 2 kilometer uitstrekt langs de Atlantische kust van het eiland.

Kilchoman - Christmas Edition, Machir Bay CS Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Kilchoman. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Islay en is gebotteld op 58,6% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Kilchoman - Christmas Edition, Machir Bay CS.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vindt je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Kilchoman
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Islay
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 58.6%