King of Soho - London Dry Gin 70cl

€ 28,99
Op voorraad

King of Soho wordt in hartje Londen gemaakt door Howard Raymond. Deze London Dry Gin is een eerbetoon aan zijn vader Paul, die bekend stond als de ‘King of Soho’ en ooit een belangrijke rol speelde in deze beroemde Londense wijk. De gin is gemaakt met 12 botanicals, waaronder jeneverbes, grapefruit en kassia.

King of Soho - London Dry Gin Gin is een heerlijke Gin van het merk The King of Soho. Deze Gin is gedistilleerd in het prachtige England en is gebotteld op 42% alcohol. Bestel deze Gin voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke King of Soho - London Dry Gin.

Ondanks de naam hoeft een London Dry Gin, niet in London gemaakt te worden. London Dry is een manier of "stijl" van Gin maken. Het is de meest gedronken soort Gin in de wereld. Een London Dry Gin kan kruidig, floraal, of gewoon droog "Dry" zijn. Door de lichte smaak en soepelheid van London Dry Gin is dit perfect voor de ultieme Gin & Tonic

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Gin. Van London Dry Gin tot Old Tom Gin, Sloe Gin en Flavoured Gin. Ook alles om de beste Gin Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij The King of Soho
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 42%