Kirker & Greer, 16 years - Shamrock Single Malt 70cl

€ 63,99
Niet op voorraad

Kirker & Greer werd ooit in 1885 opgericht door Archibald Kirker en William Greer, twee voormalige grootheden van de Ierse whiskeyindustrie. Ze bouwden Connswater Distillery in Belfast en groeiden uit tot een van de grootste exporteurs van Ierland. De distilleerderij sloot al vele decennia geleden, maar het merk is eindelijk weer nieuw leven ingeblazen. Kirkern & Greer 16Y Shamrock Single Malt is twee keer gedistilleerd en rijpte volledig in first-fill ex-bourbonvaten.

Kirker & Greer, 16 Y - Shamrock Single Malt Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Kirker & Greer. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Ireland en is gebotteld op 43 % alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Kirker & Greer, 16 Y - Shamrock Single Malt.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Kirker & Greer
Categorie Single Malt
Land Ierland
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 43%