Knockando, 12 years 70cl

€ 34,50
Niet op voorraad

Voor de productie van Knockando worden alleen natuurlijke ingrediënten gebruikt: gerstemout, gist en helder bronwater uit de bron Cardnach. Samen zorgen ze voor een heerlijke whisky met een opvallende frisse amandelsmaak. Elke fles Knockando bevat alleen de productie van een enkel distilleerseizoen. Hierdoor onderscheidt deze fijne Speyside zich van bijna alle andere single malts. Een fruitige en subtiele Speyside: soepele, complexe lagen met bloemige, nootachtige en licht rokerige tonen.

Knockando, 12 Y Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Knockando. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Speyside en is gebotteld op 43% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Knockando, 12 Y.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Knockando
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Speyside
Leeftijd 12 years
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 43%