Koreman's - Limoncello 50cl

€ 20,99
Op voorraad

Koreman’s werd in 2019 opgericht in Breda door twee broers: Thom en Frank Koreman. Ze zijn begonnen met een limoncello dat al snel in de smaak viel en ze daar een prijs voor hebben gewonnen voor ’s werelds beste limoncello in 2021. Het geheim? Alles wordt ambachtelijk gemaakt. Naast de prijswinnende limoncello, produceert Koreman’s ook andere citruslikeuren zoals de Yuzucello & Sanguincello. Met een steeds groter wordend assortiment, maken ze voor ieder wat wils, zodat iedereen van het leven kan genieten. Zoals hun slogan ook luidt: Cellobrate Life!

Koreman's - Limoncello Likeur is een heerlijke Likeur van het merk Koreman's. Deze Likeur is gedistilleerd in het prachtige Nederland en is gebotteld op 28 % alcohol. Bestel deze Likeur voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Koreman's - Limoncello.

Limoncello is een Italiaanse drank die wordt gemaakt van de schil van citroenen en heeft vaak een licht, troebel uiterlijk. Het is een likeur die vooral ijskoud wordt gedronken in de zomer. Je kunt er heerlijke cocktails & mixdrankjes mee bereiden maar ook gewoon lekker puur drinken!

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Likeur. Van Sambuca tot whiskylikeur. Ook alles om de lekkerste Likeur Cocktails mee te maken kun je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Koreman's
Inhoud 50cl
Alcoholpercentage 28%